Selecteer een pagina
goedkope duurzame kleding
goedkope duurzame kleding

We love these shops! SUSfashion is altijd op zoek naar de beste, leukste, meest trendy goedkope kleding. Vandaag delen we 3 van onze favorieten met jullie!

Nu-In (www.nu-in.com)

Nu-In is de wereld in gekomen om de fast fashion industrie te laten zien dat het wél kan: trendy, geliefde collecties maken van gerecyclede, organische materialen. Nu-In gelooft dat fashion niet ten koste moet zijn van de wereld. Doordat Nu-In’s hoofdfabriek in Portugal zit, verminderen ze hun CO2-voetafdruk én kunnen zij hun duurzame kleding goedkoop houden. De goedkope duurzame kleding van Nu-In is vergelijkbaar met Zara en H&M. Dát maakt Nu-In de beste fast fashion vervanger in the business.

Vintage Valentine (www.vintage-valentine.nl)

Op Vintage Valentine kun je terecht voor die échte Amerikaanse vintage stijl. Eigenaar Juliette haalt haar favoriete items vanuit de hele wereld naar Nederland toe. Zo hoef je niet moeilijk te doen met hoge verzendkosten en lange levertijden. En je hoeft niet meer alle vintage winkels af voor dat ene trendy item! Elke week is er een nieuwe drop.

eerlijke kleding, goedkope duurzame kleding

Vintage Parel (@vintageparel op Instagram)

Vintage Parel spreekt eigenlijk voor zich; alles wat ze verkopen is een vintage pareltje. Deze shop kun je alleen vinden op Instagram. Wanneer je geïnteresseerd bent in een artikel, reageer je “SOLD” onder het bericht. Vintage Parel neemt dan contact met je op voor de rest van de informatie en verzending. Handig toch? Oh, en nog een top initiatief. Van alle verkochte items wordt 5% gedoneerd. Alle reden dus om hier te shoppen.

Nu heb ik zin om te shoppen… Jij ook? Laat het ons weten in de reacties! Weet jij nog andere leuke webwinkels met goedkope duurzame kleding?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *