Selecteer een pagina

Zoals je al kunt lezen in de titel van dit blog, nemen we je vandaag mee op een virtuele tour langs de leukste plekjes om tweedehands kleding te scoren in Tilburg! 

SamSam

SamSam is de oudste tweedehands kledingwinkel in Tilburg. En de bekendste! De winkel móét je gewoon gezien hebben. Wanneer je binnenkomt kan het even een beetje overweldigend zijn, maar dit went snel. SamSam is een ontploffing van vintage kleding voor de echte liefhebbers. Van over de hele wereld komt de tweedehands kleding naar de winkel toe. Chaotisch en artistiek, dat zijn de woorden waarmee je SamSam het beste kunt beschrijven!

ReShare Store

ReShare Store is een tweedehands kledingwinkel 100% van het Leger des Heils. Het is een winkel die zich focust op mens en milieu. Naast dat tweedehands shoppen beter is voor het milieu, zijn de prijzen zijn zo laag mogelijk gemaakt. Dit is gedaan met mensen die niet veel aan kleding uit te geven hebben in gedachten. Dan denk je bijvoorbeeld aan alleenstaande of gezinnen, maar hier horen ook studenten bij! ReShare store is een gemoedelijke winkel waar ze altijd tijd hebben voor een luisterend oor of een praatje met onder het genot van een kopje koffie!

Tweedehands kleding Tilburg, vintage kleding, tweedehandswinkel tilburg, reshare store tilburg

Kringloop Tilburg

Wanneer je de site opent zie je het meteen: ‘Reduce, reuse, recycle’. De quote die wij o-zo lief hebben! Dit is de missie van Kringloop Tilburg. Door middel van hergebruik en recycling geven zij een tweede leven aan kleding (en vele andere spullen). Met het ruime aanbod, goede kwaliteit en redelijke prijzen kun jij je tweedehands kledingkast aanvullen hoe je hartje begeert. Zelfs tijdens de lockdown zijn er leuke items te scoren! En voor de beginnend tweedehands kleding shoppers in Tilburg: deze tweedehands winkel is heel toegankelijk.

Dat waren ze voor nu! Hopelijk is de hype aanstekelijk en ga je (na de lockdown) heerlijk een dagje tweedehands kleding shoppen in Tilburg! Wat zijn jouw favoriete tweedehandswinkels in Tilburg?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *